Personlig träning

DAVID KIP


Fil.mag. Idrottsvetenskap inr. fysiologi

Cert. Styrke- & Konditionsspecialist

Lic. PT & Fystränare

OM MIG

 

Jag är magister i Idrottsvetenskap, Licensierad PT & Fystränare sedan 2009, och Certifierad Styrke- och Konditionsspecialist sedan 2013 (NSCA). Lägg därtill över 30 års erfarenhet av idrott och fysisk träning.

 

Som din personliga tränare står jag inte bara där och räknar repetitioner, slår med bjällra och ropar "heja heja". Som personlig tränare är jag din guide, din mentor och din stöttepelare. Att börja träna kan vara en större omställning i livet än man först kan tro. Utan kunskap och fylld med upptrissade förväntningar kan det bli en chock att kliva in i ett gym för första gången. Lugn. Jag är här för att ge dig en bra start, realistiska mål och tillräckligt med kunskaper för att göra träningen både effektiv och säker.

 

Vi skrattar mycket, men vi leker inte. Med smart planering och tydlig målsättning får du en effektiv och resultatinriktad träning. Vi lämnar inget åt slumpen. Allt har ett syfte. Du får träna mycket med fria vikter såsom skivstång, hantlar och kettlebells. Det är en effektiv, rolig och välbeprövad träningsform som möter upp idrottens och vardagens fysiska krav.

REFERENSER


Vad andra sagt om David.

”Styrketräning under Davids ledning är definitivt en träningsform som jag kan rekommendera till medelålders tanter. Första gången jag träffade David var jag så otränad och stel att jag knappt kunde knyta skorna. Ett år senare kan jag ta över 50 kilo i marklyft, har inte längre något gäddhäng och inte något emot badsäsonger heller, och det var det mer än 30 år sedan.” / Nina Lejonhud

”Som lat, otränad och gärna vill smita undan övningar låter David mig inte göra det med sin peppande coachning och småbusiga sätt. Nu gör jag t.o.m lite extra än vad som krävs. Den fräscha lokalen har inga speglar vilket passar mig bra då jag slipper se min kropp medan jag formar den. Genom att ingen klocka är uppsatt flyger tiden iväg och jag är i nuet.”  / Katharina Dehnzon

”David har arbetat som vikarierande fystränare hos oss på Aspero Idrottsgymnasium i Halmstad (2010-2011). Uppdraget som fystränare innebär att planera, genomföra och utvärdera fysträning med gymnasieelever. David fungerade mycket bra som fystränare och utförde uppdraget med stor noggrannhet. Han har alltid varit tillmötesgående och mycket tjänstvillig. David visade god förmåga att nå fram till eleverna oavsett vilka förutsättningar och intresse de hade för fysträning. Jag kan varmt rekommendera David till liknande tjänster.”

/ Malin Nermark, dåvarande rektor

Copyright @ All Rights Reserved